Начало Карта на страницата За контакти Switch to English
www.csd.bg
Quick search
 
CSD.bg
 
 
Международна конференция: Правосъдието в дигиталната ера
 
На провелата се в София на 2-3 април 2009 г. международна конференция на тема „Правосъдието в дигиталната ера” взе участие и старши анализаторът на Правната програма на Центъра за изследване на демокрацията Димитър Марков. Целта на събитието, организирано от фондация „Право и интернет” в партньорство с Асоциацията за технологии и интернет (Румъния), Центъра за информационни технологии и право към Бристолския университет (Англия) и DFLabs (Италия), беше укрепване на капацитета на магистратите на България и Румъния при разследване и наказателно преследване на киберпрестъпления.

В своята презентация за правната уредба на компютърните престъпления по българското законодателство, г-н Марков направи кратък преглед на развитието на законодателството, като обърна специално внимание на последните изменения от 2007 г. и подчерта някои законодателни проблеми, които следва да бъдат решени.

Презентация: Компютърните престъпления по българското право (MS Power Point, 270 KB), Димитър Марков, старши анализатор и директор на проект в Правната програма на Центъра за изследване на демокрацията
 
CSD.bg
 
E-mail this page to a friend Начало | Карта на сайта | Прати като линк | Условия | Обяви | RSS фийд Горе     
   © Център за изследване на демокрацията. © designed by NZ