Начало Карта на страницата За контакти Switch to English
www.csd.bg
Quick search
 
CSD.bg
 
 
Международна конференция: Наказателната и икономическата политика за противодействие на корупцията и организираната престъпност
 
На 23-24 юни 2006 г. Центърът за изследване на демокрацията организира международна конференция, по време на която бяха обсъдени корупцията и организираната престъпност, които подкопават легалната икономика и правителствените институции. Целта на конференцията бе да направи преглед на ефективните инструменти и да предложи цялостни решения за справяне с тези проблеми, които да се използват от правителствата, международните институции и гражданското общество. Бяха обсъдени методите за подобряване на координацията на наказателната и социално-икономическите политики срещу организираната престъпност. На събитието присъстваха представители на научните среди и експерти от публичния и частен сектор, политици и изследователи, които подпомагат развитието на международната и регионална политика в тази област.

Програма на конференцията и презентации на участниците
Международна конференция: Перспективите за членство в ЕС и сигурността в Югоизточна Европа: скрита икономика, трансгранична престъпност и развитие, 28-29 октомври, 2005 г.
 
CSD.bg
 
E-mail this page to a friend Начало | Карта на сайта | Прати като линк | Условия | Обяви | RSS фийд Горе     
   © Център за изследване на демокрацията. © designed by NZ