Начало Карта на страницата За контакти Switch to English
www.csd.bg
Quick search
 
CSD.bg
 
 
Коалиция 2000 цитирана в статия публикувана в списание “Нюропиънс”
 
На 22 и 25.07.2005 г. европейският електронен ежедневник “Нюропиънс” публикува статия в две части озаглавена “Хаос в българските съдилища” с автор Джон Дайър. Авторът прави преглед на продължаващата вече 15 години реформа в българската съдебна система като представя мненията на чужди дипломати в страната и на български политици, магистрати и експерти от неправителствени организации по въпроса. Авторът описва и непосредствените реформи в съдебната система, които трябва да бъдат предприети до 2007 г., за да се осигури навременното присъединяване на България към ЕС.

Първата част на статията цитира и резултати от редовните проучвания сред бизнеса и населението извършвани от Коалиция 2000 и социологическа агенция Витоша Рисърч, които допринасят за съставяне на Индекс на скритата икономика в страната.

“Хаос в българските съдилища”, част I (Disorder in Bulgaria's Courts - 1st Part , 22 July, 2005 – само на английски език)
Хаос в българските съдилища”, част II (Disorder in Bulgaria's Courts - 2nd Part, 25 July, 2005 – само на английски език)
 
CSD.bg
 
E-mail this page to a friend Начало | Карта на сайта | Прати като линк | Условия | Обяви | RSS фийд Горе     
   © Център за изследване на демокрацията. © designed by NZ