Начало Карта на страницата За контакти Switch to English
www.csd.bg
Quick search
 
CSD.bg
 
 
Заключителна среща “Въвеждане на интердисциплинарни кредитни модули на антикорупционна тематика в българските университети”
 
На 23.12.2004 г. в град София се проведе заключителна дискусия по проект «Формиране на устойчивост срещу корупционен натиск у обучаемите във висшите училища като бъдещи държави служители” осъществяван от Институт за политически и правни изследвания. Проектът се осъществява в рамките на програма “Гражданското общество срещу корупцията” на Коалиция 2000 и с финансовата подкрепа на Американската агенция за международно развитие.

В рамките на проекта беше разработен лекционен курс по антикорупция за висшите училища и бяха осъществени три пилотни семинара по интердисциплинарен кредитен модул на тема "Формиране и устойчивост срещу корупционен натиск" с три групи обучаеми във Варненския свободен университет.

По време на заключителната среща бяха обсъдени постигнатите резултати от интердисциплинарния кредитен модул с представители на целевата група: студенти и преподаватели във висшите учебни заведения.

Други дейности на Коалиция 2000 в областта на антикорупционното образование през 2004 г.
Портал “Антикорупционно образование”
 
CSD.bg
 
E-mail this page to a friend Начало | Карта на сайта | Прати като линк | Условия | Обяви | RSS фийд Горе     
   © Център за изследване на демокрацията. © designed by NZ