Начало Карта на страницата За контакти Switch to English
www.csd.bg
Quick search
 
CSD.bg
 
 
Регионална конференция “Общественият посредник в Община Баните – институционализиране и първоначален опит”
 
На 25.03.2005 г. в община Баните, обл. Смолян се проведе регионална конференция, на която ще бъде представен опитът на община Баните при въвеждането на институцията местен обществен посредник (омбудсман). Конференцията се организира от Българската младежка легия "Стефан Стамболов" - Смолян по проекта “Местен омбудсман в Родопските общини – изграждане на устойчив модел на мониторинг, граждански контрол и партньорство в местното самоуправление", който се осъществи в рамките на програма "Гражданското общество срещу корупцията" на Коалиция 2000. В конференцията взеха участие представители на местното самоуправление и местната администрация от общините в Смолянска област, неправителствени организации и граждани от региона.

Предварителна програма на Регионалната конференция (MS Word, 27.5 Kb)
Резултати от социологическа анкета "Регионални измерения на корупцията в област Смолян. Социологическо изследване и оценка за нивото на корупцията в региона" (MS Word, 804 Kb)
Доклад "Корупцията в публичната администрация. Регионални измерения. Модел за противодействие и борба с корупцията" (MS Word, 1.47 Mb)
 
CSD.bg
 
E-mail this page to a friend Начало | Карта на сайта | Прати като линк | Условия | Обяви | RSS фийд Горе     
   © Център за изследване на демокрацията. © designed by NZ