Начало Карта на страницата За контакти Switch to English
www.csd.bg
Quick search
 
CSD.bg
 
 
Пресконференция: Първите шест месеца на седмичното антикорупционно радиопредаване “ПОД КОНТРОЛ”
 
На 15.10.2004 г., в Център за изследване на демокрацията се проведе пресконференция, на която бяха представени резултатите от работата за изминалите шест месеца на първото антикорупционно радиопредаване “ПОД КОНТРОЛ”. Пресконференцията се организира от Центъра за развитие на медиите и Коалиция 2000.

Милена Димитрова, автор и водещ на радиопредаването “ПОД КОНТРОЛ”, направи мултимедийно представяне на предаването, събеседниците и Интернет страницата. Изминалите шест месеца, през които бяха излъчени 22 предавания са и основа за преки наблюдения върху свободата на словото и ефективността на журналистическите разкрития срещу корупцията в България.

В представянето участваха също: Огнян Златев, управител, Център за развитие на медиите, Георги Стойчев, изпълнителен директор, радио Нова Европа, гости в предаването “Под контрол”.

Предаването “ПОД КОНТРОЛ” се излъчва от май 2004 г. в неделя от 17:30 до 18:00 часа по проект на Центъра за развитие на медиите с финансовата подкрепа на Инициатива “Отворено управление” и Американската агенция за международно развитие на вълните на радио Нова Европа: София - 89,1 mHz; Пловдив - 103,7 mHz; Стара Загора - 100,1 mHz; Хасково - 102,2 mHz; Бургас - 105mHz; Варна - 95,9 mHz; Плевен - 87,9 mHz; Видин - 97,8 mHz; Велико Търново - 105,7 mHz.
 
CSD.bg
 
E-mail this page to a friend Начало | Карта на сайта | Прати като линк | Условия | Обяви | RSS фийд Горе     
   © Център за изследване на демокрацията. © designed by NZ