Начало Карта на страницата За контакти Switch to English
www.csd.bg
Quick search
 
CSD.bg
 
 
Първо заседание на Експертната работна група за изготвяне на стратегия за създаване на Централен регистър на юридическите лица и на Електронен регистърен център на Република България
 
С решение № 332 на Министерския съвет от 30 април 2004 г. беше създадена Експертна работна група за изготвяне на стратегия за създаване на Централен регистър на юридическите лица и на Електронен регистърен център на Република България.

Работната група се председателства от министъра на правосъдието и включва представители на следните институции и организации: Министерството на правосъдието, Министерството на регионалното развитие и благоустройството, Министерството на икономиката, Министерството на финансите, Министерството на земеделието и горите, Министерството на транспорта и съобщенията, министъра на държавната администрация, Висшия съдебен съвет и администрацията на Министерския съвет.

В Експертната работна група участват двама представители на Работната група по регистърната реформа към Центъра за изследване на демокрацията - д–р Мария Йорданова, директор на Правната програма на Центъра и Борислав Белазелков, съдия във Върховния касационен съд.

На 29 юни 2004 г. се състоя първото заседание на Експертната работна група, на което беше представена принципната позиция на Министерство на правосъдието относно стратегията за създаване на Централен регистър на юридическите лица и на Електронен регистърен център на Република България и беше определен план за работа на Експертната работна група.
 
CSD.bg
 
E-mail this page to a friend Начало | Карта на сайта | Прати като линк | Условия | Обяви | RSS фийд Горе     
   © Център за изследване на демокрацията. © designed by NZ