Начало Карта на страницата За контакти Switch to English
www.csd.bg
Quick search
 
CSD.bg
 
 
Брифинг по проблемите на антикорупцията в България с представители на Кралския колеж за отбранителни изследвания, Великобритания
 
Експерти на Центъра за изследване на демокрацията взеха участие в брифинг по проблемите на антикорупцията с представители на Кралския колеж за отбранителни изследвания във Великобритания, които са на 6-дневно посещение в България. Брифингът се проведе на 2 октомври, 2003 г. в Посолството на Великобритания в България. Основните теми на дискусията бяха противодействието на корупцията в България, организираната престъпност, превенцията на корупцията в силите за сигурност, контрабандните канали в Югоизточна Европа и публично-частно партньорство за противодействие на корупцията, основани на опита на Центъра в тези области.

Кралският колеж за отбранителни изследвания е част от Академията по отбрана на Великобритания. Мисията му е да подготвя висши офицери и служители на Обединеното кралство и други страни и бъдещи лидери от частния и публичния сектор за високо отговорни постове в организациите, в които работят, като развива техните аналитични способности, познанията им в областта на отбраната и международната сигурност и стратегическата им визия.
 
CSD.bg
 
E-mail this page to a friend Начало | Карта на сайта | Прати като линк | Условия | Обяви | RSS фийд Горе     
   © Център за изследване на демокрацията. © designed by NZ