Начало Карта на страницата За контакти Switch to English
www.csd.bg
Quick search
 
CSD.bg
 
 
Стартиране на проекта "Противодействие на корупцията в местната власт - антикорупционни практики в общините на територията на област Перник"
 
На 28 ноември 2002 г. в град Перник се проведе пресконференция по проект “Противодействие на корупцията в местната власт - антикорупционни практики в общините на територията на област Перник”, изпълняван от Фондация за развитие на предприемачеството и Регионалния бизнес център – Перник. Пресконференцията постави началото на предвидените по проекта дейности.

Бяха разяснени целите на проекта, планираните дейности и очакваните резултати, както и дейността на Коалиция 2000. Това е първи проект по антикорупционните въпроси в този район и към него бе проявен голям интерес.

В пресконференцията участвуваха 20 души – журналисти от всички местни медии, представители на организациите, изпълняващи проекта, членове на УС на Регионалния бизнес център - Перник, отговорни представители на целевите общини – Перник, Трън, Брезник, Земен, Радомир и Ковачевци, включително Председателят на Общински съвет Перник, заместник-кмета и главния секретар на община Перник.

На присъствуващите бяха раздадени материали за проекта и за дейността на Коалиция 2000.
 
CSD.bg
 
E-mail this page to a friend Начало | Карта на сайта | Прати като линк | Условия | Обяви | RSS фийд Горе     
   © Център за изследване на демокрацията. © designed by NZ