Начало Карта на страницата За контакти Switch to English
www.csd.bg
Quick search
 
CSD.bg
 
 
Превенция на онлайн тормоза сред учениците: покана за кръгла маса с участието на медиите
 
Центърът за Изследване на демокрацията и Центърът за безопасен интернет при Фондация „Приложни изследвания и комуникации“ организират кръгла маса с участието на медиите на тема „Превенция на онлайн тормоза сред учениците“. Кръглата маса ще се проведе в петък, 5 декември 2014 г., в залата на Центъра за изследване на демокрацията, от 14 до 16 часа. На нея ще бъдат представени резултати от проекта “TABBY – Пътуване в Европа“ (Оценка на заплахите от тормоз в интернет – въвеждане на методика за превенция сред непълнолетни в Европа)“, финансиран от програмата Daphne III на Европейската комисия.

Проектът е координиран от Катедрата по психология на Втория университет на Неапол, а партньори са Центърът за изследване на демокрацията с подкрепата на Центъра за безопасен интернет – България, Университетът на Кипър, Аристотеловият университет в Солун, Фондация ESZTER – Унгария и ChiamaMilano – Италия, Европейската обсерватория за насилието (Франция), Автономният университет в Мадрид (Испания), Университет „Казимир Велики“ в Полша и TiconBlu – Италия.

Дневен ред на кръглата маса (PDF, 258 KB)


* Проектът е съфинансиран от DAPHNE 3:Основни права и гражданство. Цялата отговорност за съдържанието на документа се носи от Центъра за изследване на демокрацията и при никакви обстоятелства не може да се приема, че този документ отразява официалното становище на Европейската комисия.
 
CSD.bg
 
E-mail this page to a friend Начало | Карта на сайта | Прати като линк | Условия | Обяви | RSS фийд Горе     
   © Център за изследване на демокрацията. © designed by NZ