Начало Карта на страницата За контакти Switch to English
www.csd.bg
Quick search
 
CSD.bg
 
 
Представяне на националния доклад за България по инициативата „Подобряване на защитата на правата на пострадалите от престъпления: достъп до правна помощ”
 
На 30 май 2014 г. екип на Центъра за изследване на демокрацията представи националния доклад за България в рамките на инициативата „Подобряване на защитата на правата на пострадалите от престъпления: достъп до правна помощ” на заседание на Националния съвет за подпомагане и компенсация на пострадали от престъпления в Министерството на правосъдието на Република България.

Миряна Илчева, научен сътрудник в Правната програма на Центъра, запозна членовете на Съвета с основните резултати от изследването и направените заключения и препоръки, както и с тенденциите при подобряване на положението на жертвите на престъпления в общоевропейски мащаб и изводите относно законодателството и практиките в България. Проведена бе дискусия относно добрите практики по отношение на пострадалите в другите държави членки, участващи в инициативата – Полша, Латвия, Италия и Испания.

Презентация на Миряна Илчева, научен сътрудник в Правната програма на Центъра за изследване на демокрацията (Adobe PDF, 187 KB)
 
CSD.bg
 
E-mail this page to a friend Начало | Карта на сайта | Прати като линк | Условия | Обяви | RSS фийд Горе     
   © Център за изследване на демокрацията. © designed by NZ