Начало Карта на страницата За контакти Switch to English
www.csd.bg
Quick search
 
CSD.bg
 
 
Преглед на политиките и представяне на доклада: Динамика на скритата икономика в България по време на криза
 
На 18 януари 2012 г. Центърът за изследване на демокрацията представи публикацията "Динамика на скритата икономика в България по време на криза", издадена с подкрепата на Фондация "Фридрих Еберт", София. пред икономически експерти и представители на различни посолства в България. Дискусията се фокусира върху въпроси като динамиката на скритата икономика, политики и мерки за противодействие, както и причините и мотивацията за навлизане в сивия сектор. Г-ца Валентина Николова, отговаряща за институционалните партньорства на инициативата "Заедно в час" дискутира връзката между състоянието и качеството на българската образователна система и нивата на скритата икономика.

Програма (Adobe PDF, 222 KB, на английски език)
Доклад: Динамика на скритата икономика в България по време на криза
Презентация на г-н Руслан Стефанов, директор на Икономическата програма към Центъра за изследване на демокрацията (Adobe PDF, 1.6 MB, на английски език)
Презентация на г-ца Деница Манчева, Aнализатор към Икономическата програма на Центъра за изследване на демокрацията (Adobe PDF, 405 КB, на английски език)
Презентация на г-ца Валентина Николова, отговаряща за институционалните партньорства на инициативата "Заедно в час" (Adobe PDF, 523 КB, на английски език)
 
CSD.bg
 
E-mail this page to a friend Начало | Карта на сайта | Прати като линк | Условия | Обяви | RSS фийд Горе     
   © Център за изследване на демокрацията. © designed by NZ