Начало Карта на страницата За контакти Switch to English
www.csd.bg
Quick search
 
CSD.bg
 
 
ДАРЕНА ЛИТЕРАТУРА
 

На 29 септември 2000 г. Центърът за изследване на демокрацията получи ново дарение от американската фондация "Сейбър", което включва 15984 книги от 321 заглавия от различни области - медицина, икономика, компютърни науки и др. Дарението е предоставено за нуждите на Министерство на здравеопазването и Националната здравноосигурителна каса.

На 7 юли т.г. беше открита изложба на дарените на V Градска болница книги. Дарението включва учебни материали, тестове, монографии, атласи, медицински речници, справочници, мултимедийни обучаващи програми, специализирани издания по стоматология, фармация, обща медицина, както и монографии в тясно специализирани области. Книгите са на американското издателство Уилямс & Уилкинс и са отпечатани през последните години. Общата стойност на дарението надвишава 800 000 щатски долара. Изложбата бе открита от съпругата на аме-риканския посланик в България г-жа Шарън Майлс.

Гости на изложбата бяха лекари от V Градска болница и от районните поликлиники, представители на фармацевтични компании и фирми за медицинска апаратура.

Повече информация от: www.csd.bg/anual/Ar99/


Откривне на изложбата: г-жа Ш. Майлс (в средата) и
д-р Б.Кишмеров, директор на V Градска болница (вдясно)

 

 

 
CSD.bg
 
E-mail this page to a friend Начало | Карта на сайта | Прати като линк | Условия | Обяви | RSS фийд Горе     
   © Център за изследване на демокрацията. © designed by NZ